Wandeldagen

De wandelroutes van de Vierdaagse Apeldoorn brengen je naar de mooiste schatten van de natuur. Je ontdekt het prachtige decor van de Veluwe: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, diverse Veluwse dorpjes en de vele bezienswaardigheden van Apeldoorn en omstreken. Natuurpark Berg en Bos, Paleis Het Loo, de sprengen in deze streek: je komt het allemaal tegen tijdens de vier etappes. Bekijk hieronder de routes van de vier wandeldagen.

Minder dan vier dagen lopen? Dat kan! Je kunt als deelnemer van de Vierdaagse Apeldoorn ook losse dagen deelnemen voor een aangepast tarief.

Dag 1: Beekbergen

Via Ugchelen gaan alle routes door zeer bosrijk gebied richting Beekbergen en Loenen. Met voor de langste afstand een rondje door de Loenermark.

Bekijk alle foto's van dag 1 >

Dag 2: Het Loo

Alle afstanden komen vandaag door natruurpark Berg en Bos en het Paleispark van Kroondomein Het Loo. De langere afstanden gaan ook naar Vaassen.

Bekijk alle foto's van dag 2 >

Dag 3: Hoog Soeren

Ook ditmaal gaan alle afstanden richting Berg en Bos en verder naar Hoog Soeren. over onder meer de Asselse Heide. De langste afstanden komen ook door de zandverstuiving van Kootwijk.

Bekijk alle foto's van dag 3 >

Dag 4: Hoenderloo

Op de laatste wandeldag gaan alle afstanden traditiegetrouw door de bossen naar Hoenderloo en Vervolgens Caesarea, waar een klein streekproductenmarkt staat opgesteld. En dan... op naar de welverdiende bloemen, medaille en warme ontvangst voor organisatie, vrienden en familie!

Bekijk alle foto's van dag 4 >

Vijf redenen om deel te nemen

  • De zeer natuurrijke parkoersen.
  • De vrije afstandskeuze: 12, 20, 30 of 40 km.
  • De mogelijkheid om ook 1, 2 of 3 dagen deel te nemen.
  • Geen gedrang op de parkoersen.
  • Routes die onmiddellijk na de start de natuur in gaan.
Inschrijven